zaterdag 21 februari 2015

Over melancholische momenten 6 jaar later...

Elke moeder wordt melancholisch op de verjaardag van haar kind. Je denkt terug aan die dag waarop je leven totaal veranderde en je een soort liefde ervaart die met niets te vergelijken is. De liefde die ervoor zorgt dat je met een oerinstinct vanaf dat moment alles doet wat in je macht ligt om je kind te beschermen en te zorgen dat het gelukkig is. Je denkt terug aan dat moment waarop je je kindje voor het eerst in je armen kreeg, dat hulpeloze wezentje dat van jou is en dat je eigenlijk de rest van diens leven alleen maar zou willen vasthouden, knuffelen, kussen...
Hier was dat niet anders.

Mijn eerstgeborene, waar we enorm veel moeite hebben voor moeten doen om haar te krijgen, werd 6 jaar. En daar wilde ik een heel bijzondere dag van maken. Daar hoort "uiteraard" een prachtig jurkje bij. Ze mocht zelf een stofje uit de kast kiezen, maar daar hoefde ze niet lang over nadenken. Het betreffende stofje stond al sinds het in de kast lag op haar verlanglijstje.
Wederom wilde ik een eenvoudig model omdat de stof voor zich spreekt, dus koos ik voor een jurk uit SVDHZ2 (Stof voor Durf het Zelvers 2) - het werd de Anna-Max met kapmouwtjes (waar ik paspel inzette) en de gerende rok die ik iets breder liet zwieren omdat ze zo van zwierrokjes houdt.


De achterkant van het bovenlijfje heeft een V-uitsnijding -> het Max-patroon

Bij een verjaardag hoort een kroon en liefst eentje die bij de rest van de outfit past. Gelukkig heb ik daar al wat ervaring mee en dus was de kroon snel gemaakt.
Ze kreeg voor haar verjaardag enorm veel Frozen-cadeautjes. Eentje ervan waren baskets van Frozen die qua kleur perfect bij de rest van de outfit paste. 
Ik hoef niet te vertellen hoe blij ze was, kijk zelf maar!

Op haar verjaardag schitterde ze van kop tot teen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten